Aanwerven is een kleinschalig recruitment adviesbureau en kenmerkt zich door maatwerk en een persoonlijke benadering.

Samenwerken met Aanwerven brengt je in contact met ervaren professionals die organisaties vormgeven. Corporate influencers die vanuit hun visie vorm geven aan de organisatie van morgen. Met onze persoonlijke en professionele aanpak werken we samen met en voor de mooiste merken. Dit doen we vanuit ons eigen netwerk waarin veel vormgevers actief zijn. Want nog niet eerder is het binden van de juiste mensen aan je organisatie zo belangrijk geweest. Met de juiste mensen maak je het verschil, blijf je de concurrentie voor en zorg je voor toekomstbestendige organisatie.

Wij zijn twee recruitmentexperts met samen meer dan 25 jaar ervaring met het werven en selecteren van de beste kandidaten.

Gijs heeft meerdere jaren recruitment ervaring aan bureauzijde en ook bij grotere organisaties. Met zijn IT opleidingsachtergrond krijgt hij de meeste energie uit complexe zoekopdrachten, data gedreven besluiten en analyses. Zijn vrije tijd besteed hij graag aan sport (ijshockey en MTB) en aan zijn gezin met twee jonge kinderen.

Ook Mitchell werkt al ruim 10 jaar binnen recruitment, zowel als manager en als specialist. Met zijn achtergrond als marketeer is hij altijd op zoek naar het vinden van de onderscheidende elementen van organisaties om zo de beste match te maken met professionals op de arbeidsmarkt. Naast werk zit hij graag op de racefiets, de MTB en speelt tennis.

Wij werken op basis van analyses van de arbeidsmarkt, jouw organisatie en je concurrenten. We hebben een ijzersterk netwerk van specialisten in de arbeidsmarkt en helpen jou om grip te krijgen op recruitment en de groei van jouw organisatie te realiseren.

Gijs Aanen

Recruitment Consultant

info@aanwerven.nl

06-10971448

LinkedIn

WhatsApp

Mitchell van Koert

Recruitment Consultant

info@aanwerven.nl

 06-12192733

LinkedIn

WhatsApp

Algemene contactgegevens

AANWERVEN

Prinses Beatrixlaan 23,
2595 AK Den Haag

 Linkedin

WhatsApp

+31(0)610971448

Onze klanten